Jom Taubat Masuk Syurga

xBran.blogspot.com 2000-2012. Powered by Blogger.
KOMEDI : Terbaik | Terburuk | Video Kelakar | Epik Gagal | Iklan Lucu |Muzik Lucu | Dunia Tak Berakal | Apa Bran!

HIBURAN : Terkini | Selebriti | Top 10 | Muzik | TV | Movie | Video Game


AKSI : Gadis | Jejaka | 18 Seks | Video Seksi | 20 Terhebat | Video Aksi

BLOG : Tutorial | Panduan | Iklan

Search This Blog

CERITA TERKINI xBRAN

PENIPUAN V-infiniti programe - http://v-infiniti.com/ - Pelaburan Mata Wang Janji Kosong!! 2015-2016

Assalamualaikum,
Admin terpanggil nak cerita kisah benar PENIPUAN  V-infiniti programe  yang terjadi sendiri pada diri admin, ahli keluarga & member.

Admin dan member pada awal februari 2015, baru dapat bonus raya cina. Adalah rm2000 untuk simpanan. Member pun sama.

Admin dengar pasal pelaburan ni dari kenalan ahli keluarga. 

Plan mereka ialah menawarkan plan jangka panjang dan pendek.
sama ada 80 hari & setahun 2 bulan.

Contoh
Kalau melabur RM2000
selepas 80hari akan dapat RM2500 
so kita untung RM500 kat situ.

Kalau nak banyak boleh tunggi setahun
RM2000 (melabur) a
selepas setahun 2 bulan akan dapat RM15000
bunyi macam mustahil tetapi ada la pengiraan yang diorang tunjuk nak yakinkan kami.

Mereka menggunakan taktik sedara mara untuk menipu.

Mereka menceritakan pelaburan ini adalah Forex sistem baru yang terkini. Oleh kerana ahli keluarga ada yang berjaya. Admin dan member rasa yakin tak kan sedara nak tipu kan ...
itu la kesilapan admin.

Tanpa pikit panjang.
Admin Masuk RM2000 & member pun RM2000. pada bulan Mac 2015.

Sebelum tu adik admin dah masuk RM3000  

Abang ipar lagi banyak RM15000,

Licik betul diorang.

Program ni macam MLM jugak. Kalau cari orang kita akan dapat bonus pair. kalau tak nak pun boleh. just tunggu. Tapi sejak GST ari tu plan diorang sentiasa berubah-ubah..

Mereka ada jadual pulangan keuntungan yang sungguh menyakinkan .
Admin ni tak la banyak melabur tetapi kesian kat mereka yang ada anak isteri terpaksa menanggung hutang dari Pelahap2 duit ni yang masih hidup mewah!!..

Sementara itu.. setiap bulan kami akan update beberapa peratuan yang ditetapkan utuk aktifkan akaun dengan bayaran RM50 satu akaun. Mereka memang pandai buat duit. kami terpaksa ikut untuk mereka generate duit kami..

Selepas setahun Taaaadaa... kami ditipu!!! hampir 2000 ahli kene tipu
Mereka ni guna platform MONEY GAME..

Kini admin dengar cerita mereka ada program BARU .. adoiii geram betul..  Senang hidup menipu.

Admin sekarang terpaksa bayar hutang kat member sebb dah ajak dia. kesian dia RM2000 lesap..
Adik admin sekarang ni pun terpakse tanggung hutang..

Harap cerita ni boleh buat anda tidak tertipu.. Jangan percaya MONEY GAME.. Semua penipu. Admin pernah cerita kat member cina.. Money game ni dah lame cina main.. sekarang baru melayu nak aktif .. tu yang berjuta2 diorang makan duit dari PENIPUAN ni..

Kalau  sesiapa ada cerita yang hampir sama macam ni.. Boleh share ye. TQ

Dulu admin pernah iklankan pasal benda ni (wat malu je)
http://xbran.blogspot.my/2015/01/berani-melabur-rm2000-selama-320hari.html


Ditulis Oleh : Acit Guestbook Hari: 15:15 Kategori:

0 000 yang ade bran:

Post a Comment

Sila tinggalkan comment yang hebat!!.. Yang Pasti anda mesti BERANI!!

xBran Hot

 

Our Sponsor

”banner

Banner xBran

”banner
Sila tukar link dengan kami :)

Info Terkini XBran Ping Busuk

Penafian :


Kami merupakan sebuah blog yang mengumpul pelbagai cerita menarik dan info apa sahaja tentang manusia sejagat umumnya.
Kami memohon maaf jika ada info yang tidak benar. Kami hanya menyampaikan daripada sumber-sumber yang terkenal seperti Harian Metro, Malaysia Kini, Melayu Kini, MyNewsHub, Berita Bernama, Bloomberg, Berita Harian, Kosmo, Utusan dan pelbagai lagi sumber yang terbaik. Selamat membaca :)

PERHATIAN - Jom jadi Ahli xBran

Assalamualaikum.
Kami memberi peluang menambah pendapatan kepada sesiapa sahaja berumur 16-50 tahun untuk bersama-sama kami meneraju blog xBran ini tanpa hadnya.

Syarat-syarat menjadi ahli xBRAN.

1. Daftar - Isi borang online yng disediakan bagi memudahkan kami membuat pembayaran kepada anda.

2. Jika artikel yang anda anda bukan hak anda, sila pastikan anda letak link sumber.

3. Jana pendapatan berBlogging.

4. Minimum 1 hari 1 artikel.

+++++++++++++++++++++++++++++++
LEVEL 1 - (Anda buat 300 artikel)
Kami beli cerita anda, 1 artikel = RM0.10
Contoh pengiraan :
5 artikel = RM0.50

LEVEL 2 (Anda tambah 200 artikel lagi)
-YURAN RM50
Selepas anda melepasi tahap 300 artikel,
Kami akan naikan harga 1 artikel = RM0.20.
Contoh pengiraan :
5 artikel = RM1.00


LEVEL VVIP -YURAN RM100
1 artikel = RM0.50
Jom Rebut peluang tambah pendapatan sampingan.

AHLI TERKINI
MrPetak - VVIP
fiveprodesign - Ahli Biasa
HantaranMurah - Ahli Biasa
Anda ahli?

xBran kalau tak tinggal calar!

There was an error in this gadget

Google+ Badge

Backlink xBran

blogger widgets Free Backlinks

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Mazeer Mohamad | Simple SEO Tips @ Blogger Tips

More tips here http://mazeermohamad.blogspot.com/search/label/FAMOUStutorial