Jom Taubat Masuk Syurga

xBran.blogspot.com 2000-2012. Powered by Blogger.
KOMEDI : Terbaik | Terburuk | Video Kelakar | Epik Gagal | Iklan Lucu |Muzik Lucu | Dunia Tak Berakal | Apa Bran!

HIBURAN : Terkini | Selebriti | Top 10 | Muzik | TV | Movie | Video Game


AKSI : Gadis | Jejaka | 18 Seks | Video Seksi | 20 Terhebat | Video Aksi

BLOG : Tutorial | Panduan | Iklan

Search This Blog

CERITA TERKINI xBRAN

Pelakon Juvana cium peluk awek?


Awek Berbaju Merah Yang Lazat dan Kentang









“Ya, wanita itu adalah bekas teman wanita saya dan lelaki dalam gambar itu adalah saya. Gambar ini diambil sekitar 1 tahun lepas, sebelum saya membintangi drama Juvana.”

“Saya hairan bagaimana gambar peribadi saya boleh tersebar begini. Tetapi saya tidak mengesyaki sesiapa lagi buat masa ini.”

“Saya masih menyayangi dia dan kalau boleh saya teringin nak jumpa dia semula.”

Aku tak kenal pun siapa dia ni,yang aku tau dia pelakon drama.Tidak ada langsung perasaan malu dan rasa bersalah apabila gambar begitu tersebar. Baca balik ayat dia..cool aje. No harm's done. Mungkin taktik sama digunakan oleh pelakon-pelakon kita yang dah terkantoi video blue. Buat rilek aje macam takde apa dan salahkan benda atau orang lain.

Aku pelik kenapa orang Melayu ramai yang "terkejut" apabila ada orang nak keluar agama. The signs are everywhere.Islam itu tidak cool.Islam tidak membolehkan seorang lelaki cium gelfren dia.

Berapa ramai orang Melayu nak cium gelfren dia?Berapa ramai gadis Melayu nak jadi gelfren "celebrity" ? Ramai..Mana lagi senang? Peluk cium gelfren atau cuba tahan diri dari peluk cium gelfren? Mana lagi sedap?

Dan orang2 macam lelaki kat atas tu la yang akan diangkat sebagai idola oleh media kita.

Pandang sekeliling...Cuba kira...berapa ramai artis yang dapat pangkat sebab sumbangan kepada industri hiburan?Sangat ramai....aku boleh sebut beberapa orang Senator, beberapa orang Pengarah filem berpangkat Datuk..beberapa penyanyi berpangkat Datuk...

Cuba bagitau aku,siapa tokoh yang dapat pangkat sebab sumbangan dia kepada agama orang Melayu?
sumber : http://nurshahmina.blogspot.com

Ditulis Oleh : Acit Guestbook Hari: 20:41 Kategori:

0 000 yang ade bran:

Post a Comment

Sila tinggalkan comment yang hebat!!.. Yang Pasti anda mesti BERANI!!

xBran Hot

 

Our Sponsor

”banner

Banner xBran

”banner
Sila tukar link dengan kami :)

Info Terkini XBran Ping Busuk

Penafian :


Kami merupakan sebuah blog yang mengumpul pelbagai cerita menarik dan info apa sahaja tentang manusia sejagat umumnya.
Kami memohon maaf jika ada info yang tidak benar. Kami hanya menyampaikan daripada sumber-sumber yang terkenal seperti Harian Metro, Malaysia Kini, Melayu Kini, MyNewsHub, Berita Bernama, Bloomberg, Berita Harian, Kosmo, Utusan dan pelbagai lagi sumber yang terbaik. Selamat membaca :)

PERHATIAN - Jom jadi Ahli xBran

Assalamualaikum.
Kami memberi peluang menambah pendapatan kepada sesiapa sahaja berumur 16-50 tahun untuk bersama-sama kami meneraju blog xBran ini tanpa hadnya.

Syarat-syarat menjadi ahli xBRAN.

1. Daftar - Isi borang online yng disediakan bagi memudahkan kami membuat pembayaran kepada anda.

2. Jika artikel yang anda anda bukan hak anda, sila pastikan anda letak link sumber.

3. Jana pendapatan berBlogging.

4. Minimum 1 hari 1 artikel.

+++++++++++++++++++++++++++++++
LEVEL 1 - (Anda buat 300 artikel)
Kami beli cerita anda, 1 artikel = RM0.10
Contoh pengiraan :
5 artikel = RM0.50

LEVEL 2 (Anda tambah 200 artikel lagi)
-YURAN RM50
Selepas anda melepasi tahap 300 artikel,
Kami akan naikan harga 1 artikel = RM0.20.
Contoh pengiraan :
5 artikel = RM1.00


LEVEL VVIP -YURAN RM100
1 artikel = RM0.50
Jom Rebut peluang tambah pendapatan sampingan.

AHLI TERKINI
MrPetak - VVIP
fiveprodesign - Ahli Biasa
HantaranMurah - Ahli Biasa
Anda ahli?

xBran kalau tak tinggal calar!

There was an error in this gadget

Google+ Badge

Backlink xBran

blogger widgets Free Backlinks

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Mazeer Mohamad | Simple SEO Tips @ Blogger Tips

More tips here http://mazeermohamad.blogspot.com/search/label/FAMOUStutorial