Jom Taubat Masuk Syurga

xBran.blogspot.com 2000-2012. Powered by Blogger.
KOMEDI : Terbaik | Terburuk | Video Kelakar | Epik Gagal | Iklan Lucu |Muzik Lucu | Dunia Tak Berakal | Apa Bran!

HIBURAN : Terkini | Selebriti | Top 10 | Muzik | TV | Movie | Video Game


AKSI : Gadis | Jejaka | 18 Seks | Video Seksi | 20 Terhebat | Video Aksi

BLOG : Tutorial | Panduan | Iklan

Search This Blog

CERITA TERKINI xBRAN

MENJADI JUTAWAN, HANYA MODAL RM2.40 SAHAJA = Untung RM2178

Salam Sejahtera,

Hari yang bertuah ni xBran nak share satu bisness yang hanya menggunakan modal RM2.40 boleh mengaut keuntungan sebanyak RM2178.

Sebelum itu jangan samakan program ini seperti MLM kerana bezanya ia tidak memerlukan modal yang besar.

Tidak rugi mengeluarkan RM2.40 Sahaja.

Kepada sesiapa yang berminat dengan bisness yang melampau ni boleh CALL/SMS 0122545567 untuk keterangan lanjut.


TERBUKA KEPADA SESIAPA YANG INGIN KAN WANG.

LANGKAH-LANGKAH MUDAH GILER


Langkah 1: 
Dengar/baca dan faham


Langkah 2: isi borang RQ dan Koperasi Watan KL BHD

Langkah 3: Modal RM380.00 TAK PERLU!!!!

Langkah 4: Berkongsi dan bantu sekurang-kurangya 3 orang kawan2 join juga dgn cara yg sama.

Langkah 5:
Hadiri kursus 3 jam pada bila2 masa dan tempat yg sesuai. ( akan dimaklumkan oleh pihak syarikat)

Langkah 6:
Pastikan kawan2 juga duplicate perkara yg sama.

Langkah 7: Ambik barang2 di center syarikat atau HQ berupa produk RQ, T-shirt Ada Berani dll.

Langkah 8:
Bonus untuk bulan pertama ditolak RM380 sebagai modal pinjaman dari koperasi.

Langkah 9:
Modal dah settle, bonus masuk tiap minggu dari bonus unilevel, pairing dan penajaan.


Ditulis Oleh : Acit Guestbook Hari: 23:35 Kategori:

0 000 yang ade bran:

Post a Comment

Sila tinggalkan comment yang hebat!!.. Yang Pasti anda mesti BERANI!!

xBran Hot

 

Our Sponsor

”banner

Banner xBran

”banner
Sila tukar link dengan kami :)

Info Terkini XBran Ping Busuk

Penafian :


Kami merupakan sebuah blog yang mengumpul pelbagai cerita menarik dan info apa sahaja tentang manusia sejagat umumnya.
Kami memohon maaf jika ada info yang tidak benar. Kami hanya menyampaikan daripada sumber-sumber yang terkenal seperti Harian Metro, Malaysia Kini, Melayu Kini, MyNewsHub, Berita Bernama, Bloomberg, Berita Harian, Kosmo, Utusan dan pelbagai lagi sumber yang terbaik. Selamat membaca :)

PERHATIAN - Jom jadi Ahli xBran

Assalamualaikum.
Kami memberi peluang menambah pendapatan kepada sesiapa sahaja berumur 16-50 tahun untuk bersama-sama kami meneraju blog xBran ini tanpa hadnya.

Syarat-syarat menjadi ahli xBRAN.

1. Daftar - Isi borang online yng disediakan bagi memudahkan kami membuat pembayaran kepada anda.

2. Jika artikel yang anda anda bukan hak anda, sila pastikan anda letak link sumber.

3. Jana pendapatan berBlogging.

4. Minimum 1 hari 1 artikel.

+++++++++++++++++++++++++++++++
LEVEL 1 - (Anda buat 300 artikel)
Kami beli cerita anda, 1 artikel = RM0.10
Contoh pengiraan :
5 artikel = RM0.50

LEVEL 2 (Anda tambah 200 artikel lagi)
-YURAN RM50
Selepas anda melepasi tahap 300 artikel,
Kami akan naikan harga 1 artikel = RM0.20.
Contoh pengiraan :
5 artikel = RM1.00


LEVEL VVIP -YURAN RM100
1 artikel = RM0.50
Jom Rebut peluang tambah pendapatan sampingan.

AHLI TERKINI
MrPetak - VVIP
fiveprodesign - Ahli Biasa
HantaranMurah - Ahli Biasa
Anda ahli?

xBran kalau tak tinggal calar!

There was an error in this gadget

Google+ Badge

Backlink xBran

blogger widgets Free Backlinks

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Mazeer Mohamad | Simple SEO Tips @ Blogger Tips

More tips here http://mazeermohamad.blogspot.com/search/label/FAMOUStutorial