Jom Taubat Masuk Syurga

xBran.blogspot.com 2000-2012. Powered by Blogger.
KOMEDI : Terbaik | Terburuk | Video Kelakar | Epik Gagal | Iklan Lucu |Muzik Lucu | Dunia Tak Berakal | Apa Bran!

HIBURAN : Terkini | Selebriti | Top 10 | Muzik | TV | Movie | Video Game


AKSI : Gadis | Jejaka | 18 Seks | Video Seksi | 20 Terhebat | Video Aksi

BLOG : Tutorial | Panduan | Iklan

Search This Blog

CERITA TERKINI xBRAN

Gambar Romantik Bulan Madu Awal Ashaari dan Scha Yahya




Pasangan romantik yang baru berumahtangga tahun nie,iaitu Scha dan Awal berpeluang berbulan madu di Eropah..

Bahagia nampaknya mereka..tiba-tiba Sensasi teringat tentang gossip lama dua tiga tahun lepas,sebelum Scha bercinta dengan Awal, Scha mengakui amat amat mencintai Fahrin dan memuji sebagai lelaki yang mampu jadi suami dan ketua..

Lepas tue,Scha mula rapat dengan Awal yang very gentleman.Awal pulak mmg dah meminati Scha sejak Awal mengacara pertandingan Dewi Remaja,dimana Scha jadi Juara..

Apabila Scha dan Fahrin berpisah,Scha jadi rapat dengan Linda Onn sekejap,sebab Linda katanya mempunyai pengalaman serupa dengan Scha.Linda Onn yang menghubungi Scha dan beriya2 bagi kenyataan kat Media tentang Fahrin,..

Dah Fahrin menangis di press conference untuk membela diri yang dikatakan difitnah.

Awal pula "tweet" meminta Fahrin jangan nak salahkan orang ketiga kalau diri sendiri dah tak boleh pukul perempuan dan gagal jadi sex maniac.. Wah macam-macam hal la kecoh juga...

Lelaki ni,tak boleh la kasar-kasar dgn perempuan walau semacho dan sehensem mana pun,lelaki gentleman tetap jadi pilihan... Jom layan gambar comel mereka berdua..

























SUMBER

Ditulis Oleh : Acit Guestbook Hari: 18:43 Kategori:

0 000 yang ade bran:

Post a Comment

Sila tinggalkan comment yang hebat!!.. Yang Pasti anda mesti BERANI!!

xBran Hot

 

Our Sponsor

”banner

Banner xBran

”banner
Sila tukar link dengan kami :)

Info Terkini XBran Ping Busuk

Penafian :


Kami merupakan sebuah blog yang mengumpul pelbagai cerita menarik dan info apa sahaja tentang manusia sejagat umumnya.
Kami memohon maaf jika ada info yang tidak benar. Kami hanya menyampaikan daripada sumber-sumber yang terkenal seperti Harian Metro, Malaysia Kini, Melayu Kini, MyNewsHub, Berita Bernama, Bloomberg, Berita Harian, Kosmo, Utusan dan pelbagai lagi sumber yang terbaik. Selamat membaca :)

PERHATIAN - Jom jadi Ahli xBran

Assalamualaikum.
Kami memberi peluang menambah pendapatan kepada sesiapa sahaja berumur 16-50 tahun untuk bersama-sama kami meneraju blog xBran ini tanpa hadnya.

Syarat-syarat menjadi ahli xBRAN.

1. Daftar - Isi borang online yng disediakan bagi memudahkan kami membuat pembayaran kepada anda.

2. Jika artikel yang anda anda bukan hak anda, sila pastikan anda letak link sumber.

3. Jana pendapatan berBlogging.

4. Minimum 1 hari 1 artikel.

+++++++++++++++++++++++++++++++
LEVEL 1 - (Anda buat 300 artikel)
Kami beli cerita anda, 1 artikel = RM0.10
Contoh pengiraan :
5 artikel = RM0.50

LEVEL 2 (Anda tambah 200 artikel lagi)
-YURAN RM50
Selepas anda melepasi tahap 300 artikel,
Kami akan naikan harga 1 artikel = RM0.20.
Contoh pengiraan :
5 artikel = RM1.00


LEVEL VVIP -YURAN RM100
1 artikel = RM0.50
Jom Rebut peluang tambah pendapatan sampingan.

AHLI TERKINI
MrPetak - VVIP
fiveprodesign - Ahli Biasa
HantaranMurah - Ahli Biasa
Anda ahli?

xBran kalau tak tinggal calar!

There was an error in this gadget

Google+ Badge

Backlink xBran

blogger widgets Free Backlinks

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Mazeer Mohamad | Simple SEO Tips @ Blogger Tips

More tips here http://mazeermohamad.blogspot.com/search/label/FAMOUStutorial