Jom Taubat Masuk Syurga

xBran.blogspot.com 2000-2012. Powered by Blogger.
KOMEDI : Terbaik | Terburuk | Video Kelakar | Epik Gagal | Iklan Lucu |Muzik Lucu | Dunia Tak Berakal | Apa Bran!

HIBURAN : Terkini | Selebriti | Top 10 | Muzik | TV | Movie | Video Game


AKSI : Gadis | Jejaka | 18 Seks | Video Seksi | 20 Terhebat | Video Aksi

BLOG : Tutorial | Panduan | Iklan

Search This Blog

CERITA TERKINI xBRAN

Fesyen Selebriti Di Karpet Merah Sepanjang Anugerah 2012

Lihat macam-macam gaya artist Malaysia. Mereka memang BERANI!Shout! Awards yang berlangsung beberapa minggu lalu telah mengakhiri acara besar pada tahun ini. GUA rasa banyak acara berlaku di ibu kota hujung tahun ini termasuk Anugerah Blokbuster, Anugerah Skrin dan Anugerah Industri Muzik. Selain itu ada juga acara-acara lain melibatkan selebriti perlu berhias cantik di 'photo wall' seperti sidang media dan parti anjuran majalah EH!

Apa yang menangkap mata GUA adalah lagak menawan beberapa selebriti kala bergaya di karpet merah. Ada di antara mereka begitu menonjol dan memiliki gaya signatur begitu kuat. Kehadiran Nabila Huda akhir-akhir ini berjaya menambat hati penulis fesyen majalah.


Mungkin pemilihan pakaiannya agak tidak disenangi beberapa pihak tetapi sebenarnya sisi stailista Nabila semakin menyerlah seiring dengan gaya tubuhnya setiap kali di karpet merah. Susuk tubuhnya yang semakin langsing walaupun sudah bergelar ibu menjadi idola semua wanita. Nyata status ibu bukan penghalang menyerlahkan gaya dan kecantikan.

Selain bijak memilik padanan pakaian dengan aksesori, tas tangan dan sepatu, solekan Nabila juga setara dengan penampilan. Perhatikan postur tubuhnya apabila beraksi di hadapan kamera. Sebelah kaki ditonjolkan memberi imejan kaki panjang sementara tangan kanan singgah di depan dan tangan kiri sama ada di pinggang atau disilang ke tangan kanan.

Ikutkan banyak lagi postur tubuh boleh digayakan di karpet merah. Melihat ragam selebriti dengan gaya masing-masing sangat mengujakan. Kadang-kadang cara berpakaian juga mempengaruhi emosi ketika itu. GUA perhatikan dua emosi berbeza setiap kali Marsha Milan Londoh di karpet merah.


Tatkala menyarung gaun perincian indah, penampilannya lebih elegan. Tampak manis dan sopan sekali. Sebaliknya pabila Marsha tampil dengan pakaian lebih berani, postur tubuhnya juga ikut berubah dengan wajah ditinggikan dan bibir dibiarkan terbuka sedikit. Sangat seksi dan berahi lagi berani.

Masih ramai selebriti yang kelihatan kekok dan janggal di karpet merah. Ada juga di antara mereka tidak tahu meletakkan kaki, tangan atau lenggok tubuh di tempat yang betul. Gaya paling biasa di karpet merah adalah berdiri tegak, sebelah tangan lurus memegang clutch bag dan tangan satu lagi diletak di pinggang.

Lihat sahaja gaya sama diberikan oleh Siti Saleha, Liyana Jasmay, Juliana Evans dan Kilafairy. Terpulang pada kebijaksanaan individu mahu menghidupkan aksi itu. Kilafairy berjaya menonjolkan dirinya dengan posisi biasa-biasa sahaja dengan menyuntik sedikit liuk lentok yang memberi ilusi tubuh menawan.


Memang ada beberapa selebriti bertuah kerana punya aura atau boleh dikatakan X-factor semula jadi tanpa perlu berpenat lelah. Kerana ada selebriti sedaya-upaya cuba menonjolkan diri di karpet merah tetapi tetap gagal. GUA rasa jangan putus asa dan cuba lagi mencungkil gaya kamu sendiri. Apa yang penting memilih pakaian, aksesori, sepatu, tas tangan, solekan dan dandanan yang betul kerana itulah kunci sebenar menarik perhatian golongan penulis dan editor fesyen.

Kredit gambar:
ohbulan, rotikaya, budiey, shahrizan photography
SUMBER GUA.COM.MY

Ditulis Oleh : HantaranMurah Enterprise Hari: 01:42 Kategori:

0 000 yang ade bran:

Post a Comment

Sila tinggalkan comment yang hebat!!.. Yang Pasti anda mesti BERANI!!

xBran Hot

 

Our Sponsor

”banner

Banner xBran

”banner
Sila tukar link dengan kami :)

Info Terkini XBran Ping Busuk

Penafian :


Kami merupakan sebuah blog yang mengumpul pelbagai cerita menarik dan info apa sahaja tentang manusia sejagat umumnya.
Kami memohon maaf jika ada info yang tidak benar. Kami hanya menyampaikan daripada sumber-sumber yang terkenal seperti Harian Metro, Malaysia Kini, Melayu Kini, MyNewsHub, Berita Bernama, Bloomberg, Berita Harian, Kosmo, Utusan dan pelbagai lagi sumber yang terbaik. Selamat membaca :)

PERHATIAN - Jom jadi Ahli xBran

Assalamualaikum.
Kami memberi peluang menambah pendapatan kepada sesiapa sahaja berumur 16-50 tahun untuk bersama-sama kami meneraju blog xBran ini tanpa hadnya.

Syarat-syarat menjadi ahli xBRAN.

1. Daftar - Isi borang online yng disediakan bagi memudahkan kami membuat pembayaran kepada anda.

2. Jika artikel yang anda anda bukan hak anda, sila pastikan anda letak link sumber.

3. Jana pendapatan berBlogging.

4. Minimum 1 hari 1 artikel.

+++++++++++++++++++++++++++++++
LEVEL 1 - (Anda buat 300 artikel)
Kami beli cerita anda, 1 artikel = RM0.10
Contoh pengiraan :
5 artikel = RM0.50

LEVEL 2 (Anda tambah 200 artikel lagi)
-YURAN RM50
Selepas anda melepasi tahap 300 artikel,
Kami akan naikan harga 1 artikel = RM0.20.
Contoh pengiraan :
5 artikel = RM1.00


LEVEL VVIP -YURAN RM100
1 artikel = RM0.50
Jom Rebut peluang tambah pendapatan sampingan.

AHLI TERKINI
MrPetak - VVIP
fiveprodesign - Ahli Biasa
HantaranMurah - Ahli Biasa
Anda ahli?

xBran kalau tak tinggal calar!

Google+ Badge

Backlink xBran

blogger widgets Free Backlinks

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Mazeer Mohamad | Simple SEO Tips @ Blogger Tips

More tips here http://mazeermohamad.blogspot.com/search/label/FAMOUStutorial