Jom Taubat Masuk Syurga

xBran.blogspot.com 2000-2012. Powered by Blogger.
KOMEDI : Terbaik | Terburuk | Video Kelakar | Epik Gagal | Iklan Lucu |Muzik Lucu | Dunia Tak Berakal | Apa Bran!

HIBURAN : Terkini | Selebriti | Top 10 | Muzik | TV | Movie | Video Game


AKSI : Gadis | Jejaka | 18 Seks | Video Seksi | 20 Terhebat | Video Aksi

BLOG : Tutorial | Panduan | Iklan

Search This Blog

CERITA TERKINI xBRAN

Istanbul Aku Datang Movie Terbaik tetang Blogger


Salam Malaysia semua.. korang mesti dah tengok Movie ni kan!!~ memang terbaik tentang kisah cinta romantik arahan Bernard Chauly!

Nape terbaik yer? hehehe..  mungkin jalan cerita yang ringan dan memang lain dari yang lain.. gandingan yang terbaik.


Lisa Surihani

Watak lisa memang patut dipuji sebab lakonannya sungguh menarik hati penonton yang tak kering gusi dengan gelagat yang comel :)) Lisa juga dalam cerita ni seorang BLOGGER haha itu yang penting :)) hehe.. kalau sesiapa tak tahu tentang blog boleh tengok citer ni :)) memang terbaik. Watak Lisa sebagai Dian.


Tomok 
Lakonan tomok di layar perak memang di tunggu :)) .. watak seorang budak nerd memang menjadi walaupun kadang2 nampak pelik.. hehhe tapi memang macam tu pengarah suruh.. haha tak kan nak buat watak sendiri pulak!! haha .. Tomok sebagai Azad :)



Beto Kusyairy
Kemunculan lakonannya memang membuatkan penonton gelak sakan.. memang terbaik la.. korang tak rugi tengok :)) Beto sebagai Haris.


Aizat 
Aizat pun ada berlakon dalam cerita ni :) .. korang boleh la tengok ye lakonan aizat :)) 


Lokasi Istanbul yang Indah!!
Tempat pengambaran yang indah menguatkan lagi jalan cerita ni.. memang menarik giler.. rase nak pergi pulakk.. haha.. istanbul aku datang!! hehe 


P/s : Korang boleh tengok kat wayang sekarang :)) ok! Selamat menonton :)



Ditulis Oleh : Acit Guestbook Hari: 17:20 Kategori:

0 000 yang ade bran:

Post a Comment

Sila tinggalkan comment yang hebat!!.. Yang Pasti anda mesti BERANI!!

xBran Hot

 

Our Sponsor

”banner

Banner xBran

”banner
Sila tukar link dengan kami :)

Info Terkini XBran Ping Busuk

Penafian :


Kami merupakan sebuah blog yang mengumpul pelbagai cerita menarik dan info apa sahaja tentang manusia sejagat umumnya.
Kami memohon maaf jika ada info yang tidak benar. Kami hanya menyampaikan daripada sumber-sumber yang terkenal seperti Harian Metro, Malaysia Kini, Melayu Kini, MyNewsHub, Berita Bernama, Bloomberg, Berita Harian, Kosmo, Utusan dan pelbagai lagi sumber yang terbaik. Selamat membaca :)

PERHATIAN - Jom jadi Ahli xBran

Assalamualaikum.
Kami memberi peluang menambah pendapatan kepada sesiapa sahaja berumur 16-50 tahun untuk bersama-sama kami meneraju blog xBran ini tanpa hadnya.

Syarat-syarat menjadi ahli xBRAN.

1. Daftar - Isi borang online yng disediakan bagi memudahkan kami membuat pembayaran kepada anda.

2. Jika artikel yang anda anda bukan hak anda, sila pastikan anda letak link sumber.

3. Jana pendapatan berBlogging.

4. Minimum 1 hari 1 artikel.

+++++++++++++++++++++++++++++++
LEVEL 1 - (Anda buat 300 artikel)
Kami beli cerita anda, 1 artikel = RM0.10
Contoh pengiraan :
5 artikel = RM0.50

LEVEL 2 (Anda tambah 200 artikel lagi)
-YURAN RM50
Selepas anda melepasi tahap 300 artikel,
Kami akan naikan harga 1 artikel = RM0.20.
Contoh pengiraan :
5 artikel = RM1.00


LEVEL VVIP -YURAN RM100
1 artikel = RM0.50
Jom Rebut peluang tambah pendapatan sampingan.

AHLI TERKINI
MrPetak - VVIP
fiveprodesign - Ahli Biasa
HantaranMurah - Ahli Biasa
Anda ahli?

xBran kalau tak tinggal calar!

There was an error in this gadget

Google+ Badge

Backlink xBran

blogger widgets Free Backlinks

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Mazeer Mohamad | Simple SEO Tips @ Blogger Tips

More tips here http://mazeermohamad.blogspot.com/search/label/FAMOUStutorial